fbpx

Credinta-Azi.ro vă invită să luați parte la o serie de programe sociale ce se vor desfăsura în Bucuresți, în perioada 22 octombrie – 16 noiembrie

Concret, ce sunt aceste programe sociale?

Navigând prin complexitatea vieții cotidiene, fiecare dintre noi se poate întâlni cu diverse provocări și întrebări. Programele sociale oferite sunt inițiative comunitare ce au fost concepute cu gândul de a oferi sprijin, educație și îndrumare în diverse arii ale vieții. Ele reprezintă punți construite între nevoile reale ale comunității și expertiza profesională a specialiștilor, fie că este vorba despre sănătate mintală, dezvoltare profesională, cursuri culinare sau educație financiară.

Cui se adresează aceste programe?

Aceste programe sunt concepute pentru orice membru al comunității, indiferent de vârstă, profesie sau fundal cultural. De la tineri în căutare de îndrumare în carieră, până la adulți care își doresc să se dezvolte pe plan personal și profesional sau seniori pregătiți să exploreze capitole noi ale vieții, programele noastre sunt aici pentru a îmbogăți viața fiecărui individ.

Programele sunt gratuite?

Absolut, fiecare program oferit este gratuit. Ne dedicăm sprijinirii comunității și credem că accesul la educație și sprijin nu trebuie condiționat de aspecte financiare. Bunăstarea, dezvoltarea și fericirea dumneavoastră sunt prioritățile noastre, iar ușile noastre sunt deschise pentru toți cei care doresc să participe.

La ce vă ajută aceste programe?

Participând la programele noastre, veți beneficia de îndrumări specializate, veți obține informații valoroase și veți dezvolta abilități relevante pentru viața de zi cu zi. Fie că doriți să vă îmbunătățiți sănătatea mintală și fizică, să vă dezvoltați competențe parentale, să navigați prin provocările carierei sau să gestionați mai bine aspectele financiare, fiecare program este conceput pentru a vă echipa cu instrumentele necesare pentru a înainta cu încredere și cunoștințe solide prin viață.

Program anti-depresie.

Acest program are ca scop familiarizarea participanților cu simptomele depresiei, cauzele acesteia și metodele naturale de combatere. Vom discuta despre importanța conștientizării, acceptării și căutării de ajutor atunci când este necesar.

Ce vrei să devii când vei fi mare – program de orientare în carieră.

Acest curs oferă o perspectivă asupra diverselor profesii și direcții de carieră, ajutând participanții să descopere pasiunile lor și să înțeleagă mai bine ce cale profesională li se potrivește cel mai bine.

Cum să începi o afacere?

Participanții vor învăța despre etapele de bază în înființarea unei afaceri, de la idee până la implementare, inclusiv planificare financiară, marketing și strategii de creștere.

Cursuri de parenting.

Acest program se axează pe metodele de educare și comunicare eficientă cu copiii. Părinții vor învăța despre dezvoltarea emoțională și fizică a copiilor și cum să își crească fii si ficele într-un mediu sănătos și iubitor.

Cum să îți faci dosarul de pensie.

Vom ghida participanții prin procedurile și documentația necesară pentru a-și pregăti dosarul de pensie, oferindu-le astfel liniștea că vor fi pregătiți pentru această etapă importantă a vieții.

Nu lăsa durerea să te îndoaie– Managementul Integrat al Afecțiunilor Cronice.

Participați la un seminar interdisciplinar condus de experți în domeniile diabetologiei, patologiei respiratorii și reumatologiei. Acest program este conceput pentru a oferi o perspectivă cuprinzătoare asupra managementului și prevenției afecțiunilor cronice, îmbinând cunoștințele și experiența specialistilor din trei domenii medicale esențiale. Veți obține informații valoroase și recomandări practice pentru a înțelege mai bine și a gestiona eficient aceste condiții de sănătate.

Educație financiară – cum să îți organizezi veniturile.

În acest curs, participanții vor învăța despre bugetare, economisire, investiții și gestionarea datoriilor, astfel încât să își poată planifica mai eficient viitorul financiar.

Sănătatea emoțională a familiei tale contează!

Acest seminar va discuta despre importanța sănătății emoționale în familie, oferind tehnici și strategii pentru a menține un echilibru și armonie în relațiile dintre membrii familiei.

Curs de nutriție și atelier de gătit.

Participanții vor învăța despre principiile unei alimentații sănătoase și vor participa la demonstrații de gătit unde vor învăța rețete delicioase și nutritive.

Dezbateri TEDx.

Participa la o serie de discuții inspiraționale și provocatoare în stil TEDx! Aceste dezbateri reunesc gânditori, inovatori și lideri de opinie care împărtășesc viziuni unice și povești transformatoare. Este o ocazie excelentă pentru a te conecta, învăța și a fi inspirat de idei care merită răspândite.

Cum să îmi fac un CV – de la editare la interviu.

Acest curs comprehensiv te va ghida pas cu pas prin procesul de creare a unui CV impresionant și eficient. Nu numai că vei învăța cum să-ți evidențiezi aptitudinile și experiența, dar te vom pregăti și pentru etapele ulterioare ale procesului de angajare, de la scrisoarea de intenție până la tehnici de succes pentru interviu. Echipa-te cu toate instrumentele necesare pentru a face o primă impresie remarcabilă!

Pentru înscrieri vă rugăm să completați:

-> formularul atașat<-